Pages Navigation Menu

Bloggen om nettet

Vi arranger din virksomhedsevent

Hvis man søger et event firma er det en fordel at vælge et team der har mange års erfaring med dette. Hos welcomehome.dk er vi eksperter i store events og har således været med til at arrangere events for store virksomheder i Danmark såvel som udlandet.
Vi beskæftiger os med event management indenfor disse områder. Vi arbejder indenfor management, sales and marketing, special events samt innovation and science. Det er 4 områder der indikerer hvor mange typer af events vi kan arrangere men også graden af kompleksitet i forhold til events. Hos welcomhome.dk har vi lavet events for virksomheder som Tuborgfondet, TDC, Novo Nordisk med flere.
Når man skal lave virksomhedsevents er der mange elementer man skal tænke igennem i planlægningsfasen. Event management kan vi hjælpe dig med, så det eneste du skal tænke på, er at være en del af eventen og snakke med kollegaer og forretningsforbindelser.
https://welcomehome.dk/

Typer af events

Skal man for eksempel som virksomhed afholde en event indenfor området meetings hjælper vi med alt der omhandler netop dette. Det kan være møde program, digitale møde værktøjer, præsentationstræning og workshop værktøjer.
Ønsker man decideret hjælp til logistikken i forhold til de større events kan vi bl.a. hjælpe med følgende: Event og møde registrering, deltager håndtering og logistik indenfor rejse og transport.
Lejer man som virksomhed en arena kan der være udfordringer indenfor produktionen af eventet som man gerne vil have hjælp til. For eksempel showafvikling, AV lys g lyddesign eller produktionsværktøjer.
Det bedste man som virksomhed kan gøre, når man lejer os som event firma, er at finde ud af hvilken slags hjælp man ønsker. Når man lejer en eventarrangør kan man få den hjælp man netop står og har behov for til sin event. Vi glæder os til at se dig på www.welcomehome.dk