Pages Navigation Menu

Bloggen om nettet

Ud i verden med en Cand. mag

Ud i verden med en Cand. mag

Mange former for uddannelser hvor sådan noget som Cand. mag er en af de afgørende for det job man finder efterfølgende og ligeså er almindelige arbejdserfaring indenfor den branche også. Det er i hvert nogle af de områder man bliver d??mt på, hvis det er man ansøger for et job efter at man er færdig med uddannelsen eller ens praktikophold. En Cand. mag kan tage en i mange forskellige retninger, og man har alt andet lige muligheden for at, skabe den fremtid man nu har drømt om, hvis bare man studere hårdt nok, og man sørger for at studere det rigtige.

Der er som sagt mange veje man kan gå, og det er jo lige med at vælge det rigtige i første omgang. For der er nok ikke noget værre end, at sidde til sidst med følelsen af at det ikke lige var det man havde forstillet sig, og slet ikke noget man ville kunne gøre resten af sit liv på en arbejdsplads. Så det er vigtigt at læse mulighederne nøje før man vælger noget.

Fem år og så er det slut

Der er mange som vælger at få sig en bachelor ,og så kan man så bygge videre med en kandidatuddannelse senere hen, for det er alt andet lige noget af det som man kan bruge mest i sidste ende. For selvom der er mange virksomheder som kigger på ens bachelor, er de mere interesseret i sådan noget som ens kandidatuddannelse. hvis det er noget man gerne vil have selv, kan man finde en institution her på nettet, hvor man så kan ansøge til. Her er man nød til at have et bestemt karakterniveau, for at man kan komme videre til optagelse.

Har man ikke helt opfyldt de krav der er for at komme ind på uddannelsen kan man også søge gennem noget der hedder kvote 2. og det er her hvor man kommer igennem på et mindre gennemsnit og så videre. Det er også bare i tilfælde af, at man ikke kan fylde linjen op med kvote 1. ansøgere. Læs mere her