Pages Navigation Menu

Bloggen om nettet

Træ og Tipa Træemballgage

Tipa Træemballage vil være den foretrukne leverandør af træemballage. Brugte paller, trækasser, plastpaller og pallerammer er bare noget af det sortiment, som findes hos Tipa Træemballage. Hos Tipa Træemballage findes køb og salg af både nye og brugte materialer. Tipa Træemballage tænker på miljøet, og Tipa Træemballage støtter derfor det arbejde, som Danmarks Naturfredningsforening gør for netop miljøet i Danmark. Støtten gives via et Natursponsorat fra Tipa Træemballage på 5000 kr.

Hvad tilbyder Tipa Træemballage?

Udover de fysiske produkter på lager, tilbyder Tipa Træemballage også konsulentarbejde og rådgivning til erhvervslivet. Ved hjælp af kompetent og ærlig rådgivning, er kunderne sikret køb af den helt rigtige form for træemballage, og det er uanset om behovet er en lagervare, eller om Tipa Træemballage skal specieldesigne ud fra kundens ønsker og behov. Intet er for stort og intet er for småt. Pallerammer, trækasser, paller etc. kan altsammen laves på bestilling, så det passer til en hvilken som helst virksomhed og et hvilket som helst behov. Målet er, at Tipa Træemballage vil give kunderne den korrekte kvalitet, som med den rette pris og en ordentlig service giver kunden den bedste oplevelse.

Hvem er Tipa Træemballage

Tipa Emballage bygger på 8 års erfaring og kompetence indenfor træemballage og træopbevaring. Tipa Træemballage er en virksomhed i konstant udvikling, som siden sin grundlæggelse, løbende har udvidet sit lagersortiment, hvilket har betydet en udvidelse af lagret, samt at nye medarbejdere er blevet ansat. For at kunne tilbyde kunderne den mest kompente rådgivning, er Tipa Træemballage i konstant udvikling både for medarbejdere og virksomhed. Sortimentet udvides også løbende, så det altid er muligt at imødekomme kundernes individuelle ønsker og behov.