Pages Navigation Menu

Bloggen om nettet

Tilføj en ny dimension med solidworks løsninger

Tilføj en ny dimension med solidworks løsninger

How Solidwork Works?

Det er ikke alle der måske lige har hørt om Solidworks løsninger, og hvad det er for en type software. Følg linket for at læse mere om solidworks, solidworks support . Men har vil det i korte træk blive forklaret hvad Solidworks er for en størrelse. Solidworks er som sagt en software. Formålet med den er at skabe og designe produkter i 3D. Mange designere sidder med et tegnebræt og prøver at tegne de første udkast til et produkt, men her kan Solidworks altså tilføje en ekstra dimension og skabe det første udkast i 3D.

På den måde kan man nemmere dreje rundt om sit produkt og se det fra alle vinkler. Brugere af Solidworks løsninger kalder det for en hurtig, bedre, og mere omkostningseffiktiv måde at skabe produkter på. Ydereliger levere Solidworks en meget nem og brugervenlig brugergrænseflade, hvilket har gjort det til den fortrukne software løsning blandt mange produktudviklere og ingeniører.

Udover at levere 3D udgaver af et produkt på computeren, er det muligt at 3D-printe sit produkt eller dele af produktet, udfra de skabeloner man har lavet i Solidworks. Ydereligere har Solidworks en række funktioner der kan lave styrkeberegninger på produktet, samt lave bevægelses analyser. Hvilket er meget smart, så man ikke selv skal sidde med beregninger og afprøve hvordan produktet holder og bevæger sig.

Hvordan kommer man i gang?

Det kan være svært lige at overskue at gå igang med en ny software løsning i sin virksomhed, som fx solidworks løsninger, hvis ikke man har nogen der kender det. Men har er det så smart at der findes virksomheder der yder solidworks support. Det gør Teamworks, solidworks support, det levere løsninger og solidworks support, så alle i din virksomhed altid kan føle sig sikre og trygge i at bruge solidworks.