Pages Navigation Menu

Bloggen om nettet

Styrk dine faglige kompetencer med kurser

Styrk dine faglige kompetencer med kurser

Styrk dine kompetencer med kurser

Man bliver aldrig færdig med at lære nye ting. Faktisk er det kun en fordel at bruge lidt ekstra krudt på at tage ekstra kurser i eksempelvis photoshop eller officepakken. Hvorfor? Fordi disse programmer oftest er de mest anvendte på arbejdspladserne. Det giver dig et forspring, når du kan vise, at du har styr på programmerne. Og for virksomhederne betyder dette nemlig også, at du har lidt erfaring på forhånd. Dette gør det nemmere for dig at sætte dig ind i dine arbejdsopgaver eller at sætte sig ind i kollegaernes ekspertiseområder.

Man skal ikke være nervøs for at man ikke kommer til at lære noget på kurset. Man vælger nemlig selv det niveau, der passer til sit behov. Dette betyder derimod også, hvis man i forvejen har lidt erfaring, kan vælge et kursus, hvor man bliver udfordret mere. På den måde lærer man også langt mere og får større udbytte af kurset. Man kan sagtens vælge både et eller flere kurser på én gang hos .

Alle kurser afholdes i København hos 4Ds konsulenter og man kan sagtens både tage egen bil eller offentlig transport til destinationen. Vælger man flere kurser, kan man få specielle rabatordninger, hvis man kontakter en af konsulenterne.

Med et photoshop kursus bliver du skarpere på at redigere billeder og lave illustrationer. Her findes flere niveauer alt efter dit behov. Et photoshop kursus kan både være nyttigt for dig på arbejdspladsen, hvor der er fokus på det grafiske eller hvis du arbejder med markedsføring og kommunikation. Derudover er et godt program at gøre brug af i hverdagen og derhjemme.

Word kursus henvender sig specielt til dem, som dagligt skal bruge et tekstprogram. Mange kender allerede til Word, men ofte kender man ikke de specielle genveje, redigeringsmuligheder, og andre gode funktioner som Word gemmer på.

Excel bliver ikke i lige så højt grad brugt som word af de fleste. Men omvendt er et kursus i excel ret berigende. Især hvis man vil blvie stærkere på regnskabsstyring, kalenderfunktioner, og meget mere. Excel gemmer på mange gode funktioner, som viser sig nyttig for såvel chefer som assistenter.