Pages Navigation Menu

Bloggen om nettet

Spar på varmeregningen med solceller

Spar på varmeregningen med solceller

Spar på varmeregningen med solceller

Der bliver i større grad fokus på grøn og vedvarende energi, og det er der gode grunde til. For både private som erhvervsdrivende kan der nemlig være store fordele at hente ved at installere grøn energi. Køber man for eksempel solceller er det en rigtig god investering, da man har mulighed for at reducere sin omkostninger på strøm markant i det lange løb. Derudover kan man godt sige, at solenergi er en win win situation, da det er gavnligt for miljøet at bruge denne energitype.

Selvom det koster noget at få installeret et solcelleanlæg, er mange af pengene tjent ind igen efter et par år, da det på lang sigt bliver billigere, da du betaler mindre for den energimængde du bruger. Læs mere her

Vælger du vedvarende energi såsom solceller, findes der forskellige typer paneler og anlæg. Og det er naturligvis vigtig for dig at vælge det, som passer til dine ønsker og behov. Det er en rigtig god idé at købe en solcelle med ydelsesgaranti, så er man sikker på at få den bedst mulige ydelse i de kommende år, som man bruger den. Hos blandt andet KlimaEnergi A/S får du rådgivning om netop type af solceller og hvad der passer til dig.

Der findes tyndfilm solcelleanlæg, monokrystalin solcelleanlæg, polykrystalin solcelleanlæg, jordbaserede solcelleanlæg. Derudover kan man også vælge anden type for grøn energi såsom varmepumper, solcelleanlæg til erhverv.

En monokrystallinsk solcelle består af et siliciumkrystal. De er ofte karakteriseret ved at være sort eller grå på overfladen. I dag kan man få denne type solcelle med bypass dioder, som giver en god og optimal produktion. Og denne er med den højeste virkningsgrad, men typisk også den dyreste.

Polykrystallinske solceller indeholder flere siliciumkrystaller, og de er ofte blå og firkantede Disse krystaller kaster lyset forskelligt tilbage, så overfladen synes levende. Denne type har lidt lavere virkningsgrad end monokrystallinske solceller.