Pages Navigation Menu

Bloggen om nettet

Skab et smukt frirum i haven

Skab et smukt frirum i haven

Skab et smukt frirum i haven

Haven er et dejligt fristed, hvor der er plads til både sig selv og hinanden. Det skal derfor også være et sted, som man godt kan lide at opholde sig, og hvor der er plads til at gro en smuk have efter egen personlige udtryk.

Stauder giver fantastisk kombinationsmuligheder i haven. Derudover giver det flot farvevariation, og man får glæde af stauderne gemme en lang sæson. Man finder hurtigt og nemt forskellige billige stauder hos

Azalea er nok bedst kendt under navnet rhododendron. Den fås i mange afskygninger af farver og blomster, og kan vokse sig til en fantastisk stor busk i haven. De kan sås hele året og kræver en en sur jordbund. Mangler man jord til planten, kan man sagtens få fat i det online sammen med planten. Så behøver man ikke at skulle forbi havecentret selv. Azalea er en relativ robust plante og har blomstringstid omkring april eller maj alt efter sort.

Roser er for de fleste havens ubestridte dronning – den er smuk, men kan også være krævende. Til gengæld er den noget af det smukkeste at se på, når det lykkes at finde den rette sort. De dufter fantastisk og fås i et hav af forskellige størrelser og farver. De kan plantes både i jord og i krukker. Du kan finde billige og smukke rosensorter online, her er det netop ikke svært at gennemse de typer, der findes.

Når man planter sine roser, skal man huske på at give den masser af vand. Den skal dog ikke stå vådt hele tiden. Den trives bedst i læ, og hvor der er lunt og så skal man ikke plante den i jord, hvor der har vokset andre roser. Vælg altid en robust rosensort, som du kan have glæde af i mange år. Plant dem i et bed for sig selv og planter man dem i krukker, gør det kun pasningen lettere. Gød planten godt flere gange i løbet af året og spul bladlus væk med koldt vand.


Find flere tips hos florashop. De kan give dig en masse gode tips og inspiration til haven. Derudover er det nemt og billigt at købe blomsterne der, og de er altid af allerbedste kvalitet.