Pages Navigation Menu

Bloggen om nettet

Shopper tøj til børnene på nettet

Jeg elsker simpelthen at shoppe billig børnetøj på nettet. Hvis man lige holder sig for øje, hvornår de forskellige butikker kører udsalg eller kampagner, er der virkelig mange penge at spare. Og da børn hurtigere gror ud af deres tøj end vi gør, kan jeg næsten ikke få mig selv til, at bruge alt for mange penge på deres tøj. Specielt er jeg vild med mærket hummel. Jeg synes de laver sådan nogle fede ting til børn, og jeg har flere gange købt mig helt fattig i hummel tøj. Derfor er jeg også altid obs på, hvornår det er deres udsalg starter, og det gør det tit hos noahogvictoria.

hummel udsalg

Altid klar til gode udsalg

Sidst de havde udsalg, fandt jeg så meget billigt børnetøj. Tror jeg endte med at spare mere, end jeg reelt set brugte for. Og så er det jo virkelig at man kan mærke, at det er tilbud der batter noget. Når de ikke lige har udsalg, kan jeg finde på at sidde og finde ting, som jeg så håber kommer på bud, næste gang de åbner for udsalget. Jeg ved f.eks. at der kommer til at være et stort hummel overtøj tilbud, som jeg bare ikke må gå glip af. Jeg har nemlig fundet sådan en fin jakke fra hummel, som jeg lige kunne se Isabella, min datter, have på. Og den ved jeg nemlig kommer på tilbud.

Håber at kunne købe jakke på tilbud

Så når det hummel overtøj tilbud starter, kan jeg garantere, at jeg sidder klar ved tasterne, for at være en af de første. Så må vi bare krydse vores fingrer for, at der er flere tilbage af den jakke som jeg gerne vil have. Jeg mener, det er jo lige så meget for Isabellas skyld, da hun jo skal have en ordentlig jakke til når det bliver vinter. Det er i hvert fald min undskyldning.