Pages Navigation Menu

Bloggen om nettet

rynker nej tak

rynker nej tak

Ansigtsmassage

Hvis du synes, du føler dig en smule stresset, så giv dig tid til, at gå ned og få en lækker omgang ansigtsmassage, det giver en dejlig afslappet følelse og din hud har godt af en god forkælelses med nogle lækre produkter. Der er mange punkter i vores ansigter ,som en massør tager udgangspunkt i ,når hun begynder denne lækre omgang. Du vil ikke fortryde, at du forkæler dig og din krop.

hudplejebehandlinger

pleje af huden

Når du skal pleje din hud, er det vigtig ,at du bruger de hudprodukter, som er velegnet til netop din hud.
Du kan pleje huden med en dejlig scrub creme, som er en ansigtsmaske med små korn i, som du så stille og rolig massér ind i huden. Når du har dækket ansigtet til med det, lader du den sidde i 15-20 minutter og vasker det af ,samtidig med at du massér: Derefter skal du bruge den populære Black mask, som du bruger i pande, næse og hage region, lad den sidde til den er størknet og pil af, det overskydende vasker du af. Der findes mange hudpleje produkter til at bruge efter behandlingen, men her finder du en creme ,der er egnet til din hudtype.. Scrub creme findes også som en hel krops produkt til at fjerne døde hudceller med.

Botox behandlinger

Den veldige populærere botox er blevet en udbredt ting, ikke kun her i Danmark, men verden over. Er du bange for at ældes med ynde, så er dette som mange fortrækker, at få lavet til at “rette” rynker ud med i panden, men også andre steder i ansigtet.

stor eller små kinder?

Har du ikke meget fylde i kinderne og ønsker at få fine æblekinder, kan du opsøge en privatklinik og få taget evt. fedt fra mave, lår eller ballerne og få det sprøjtet ind i kinderne. Det kræver dog, som ryger ,at man ikke ryger mere end 4 cigaretter om dagen, for ellers vil fedtet forsvinde stille og roligt.

restylane og læber

Mange skønhedsklinikker har i dag fået bevilling, til at bruge restylane ,som man bruger til at få større læber med.
Du kan tage ned til din nærmeste skønhedsklinik og for hør dig ad og så skal de nok råde og vejlede dig, om hvad der er bedst for dig, hvis du har et ønsket om større læber eller bare til at få glattet dine rynker ud.