Pages Navigation Menu

Bloggen om nettet

Printer i god kvalitet

Vores printer herhjemme er ikke ligefrem ny mere. Der findes jo ellers så mange smarte og ikke mindst vildt billige printer nu til dags, men vi har nu stadig vores flere år gamle printer. Jeg tror også lidt det handler om noget andet. I dag kan man købe så ufattelig mange billige printere, men hvad folk ikke lige tænker på, er at jo billigere printerne er, jo dyrere bliver printerpatroner også. Det er i hvert fald hvad jeg kan se.

Køb blækpatroner her

Køb af ny printer

Jeg overvejede på et tidspunkt at købe en ny printer, men måtte så til sidst droppe det, netop fordi at jeg synes blækpatroner var alt for dyre. Vi har allerede en almindelig printer og laserprinter herhjemme, som bruger lasertoner, så derfor var det jo heller ikke vildt nødvendigt, at jeg selv gik ud og købte en printer. Jeg har bare altid lige ønsket mig, at kunne have en printer lige ved hånden, uden at skulle ind på vores kontor, for så at finde de passende blækpatroner og så printer ud.

Blækpatroner fra canon

Dyr printer er lig med billige blækpatroner

Selvom vores canon printer er et par år gammel, er den af sådan en god kvalitet, at vi altid køber nogle vildt gode og ret billige canon blækpatroner online, hvor man kan få canon printerpatroner på nogle hjemmesider. Det gode ved at låne mine forældres printer er jo også, at jeg ikke selv skal betale for canon blækpatroner og lasertoner til printeren. Nu kan jeg blot skifte printerpatroner, hvis printeren løber tør, uden at skulle tænke på, om jeg nu har råd til det.

Min helt egen printer

Mine forældre blev dog så træt af, at jeg hele tiden skulle låne deres printer, så da jeg for nogle dage siden kom og fortalte, at jeg skulle bruge en printer med nogle gode blækpatroner til mine skriftlige eksaminer, så valgte de at købe en lille ny canon printer til mig med blækpatroner i, så jeg selv kunne printer fra mit eget værelse. Jeg har altid gerne ville have en printer selv, men mine forældres printere med de gode lasertoner og funktioner har gjort, at jeg hellere ville bruge deres. Heldigvis passer deres canon printerpatroner i min printer, så jeg kan sagtens få nogle nye printerpatroner af dem engang imellem, og ellers har jeg fundet en hjemmeside, som forhandler dem vildt billigt.

Blækpatroner