Pages Navigation Menu

Bloggen om nettet

Plastemballage til mange formål

Mangler du plastkasser til grøntsager, fisk, brød, planter eller noget helt femte? Hos Dansk Transport Emballage A/S forhandles der et stort udvalg af plastkasser i god kvalitet fra anerkendte producenter. De har et væld af gode plastkasser og plastkar til mange og varierende formål. Specialkasser kan f.eks. være særlige brødkasser og fiskekasser såvel som gartnerkasser, foldekasser, Craemer kasser, thermo- og kølekasser med videre. Kasserne fås med og uden låg, alle i høj kvalitet og i mange forskellige størrelser og farver. Plastkasser fra dtemballage.dk har hver et særligt formål, men kan alle bruges til transport og opbevaring.

Plastspande

Producerer din virksomhed fødevarer, kosmetik eller noget helt tredje, kan optimale forhold under opbevaring og transport være en stor udgiftspost. Dansk Transport Emballage A/S har specialiseret sig inden for plast-emballager til ethvert formål. Leder du efter plastspande til din virksomhed, finder du her et stort udvalg af plastspande, i høj kvalitet og stor fleksibilitet.

Plastbøtter

Plastbøtter fra Superfos giver et væld af unikke fordele for fødevarebranchen. De pladsbesparende plastbøtter fås i mange forskellige former og størrelser, og dertil kombinerende med en ekstremt høj brugervenlighed og funktionsevne, er der stor mulighed for at skabe et stærkt visuelt brand via IML-dekoration eller offset-tryk allerede under produktionen.

Plastkasser

Plastkasser fra Dtemballage.dk er slidstærke og kommer i mange forskellige design og størrelser. Derved kan få præcis den kapacitet, som du har brug for. Alle plastkasser er fremstillet i en type plast, som er egnet til direkte berøring med fødevarer. Du får også mulighed for yderligere at vælge, om du ønsker, at dine plastkasser skal være med eller uden perforering.

Kig forbi hjemmesiden og se de mange løsninger indenfor plastemballage.