Pages Navigation Menu

Bloggen om nettet

Pas på din ryg

Pas på din ryg


Hvis du, som mange andre mennesker, sidder meget ved din computer, er det vigtigt at du har en ordentlig kontorstol. Rigtig mange har stillesiddende arbejde og får rygproblemer fordi de bare ikke ved bedre. Det kan vi de godt har overvejet tanken at det er de mange timers arbejde det kommer fra, men de tænker ikke at der er noget at gøre ved det. Nu er det jo det arbejde de har og det er jo ikke lige sådan at skifte ud. Det er som om de ikke har overvejet om man kunne gøre noget ved selve arbejdssituationen. Hvis man får sig en anden kontorstol kan det udgøre mirakler. Bare at ændre sin siddende stiller et par grader den ene eller den anden vej, kan sørge for at man ikke oplever hovedpine når man kommer hjem. Måske begynder benene ikke at sove mere og det bliver nemmere at komme op fra sengen om morgenen.

Måske synes man ikke selv at det er ens eget ansvar at arbejdsforholdende er i orden og man skal da ikke selv ud og betale sådan noget. Måske giver det mening hvis man tit arbejder hjemmefra eller har hjemmekontor, men er man ved et større firma med mange kontoransatte, er man næppe den eneste som oplever gener. Man kan prøve at spørge lidt rundt og så gå til chefen med en viden om et problem og et forslag til nye kontorstole som en løsning. Chefen har måske ikke tænkt at det kunne være et problem og kan kun blive glad for at blive mødt med et problem, hvor han ikke selv behøver finde løsningen. Så er det op til chefen om det kan lade sig gøre.

Hvis du selv, eller har børn, som enten går på ungdomsuddannelse eller spiller meget computer. Hvis de bare spiller meget computer kan rygskader undgås ved at sætte nogle regler om tid på computeren og motion, men går de i skole kan ma ikke rigtig fjerne dem fra lektierne. Det er vigtigt de har en ordentlig kontor stol så rygproblemerne ikke får lov at tage plads når man stadig er ung og frisk.

Du kan nemt finde kontorstole online ved at søge efter det.