Pages Navigation Menu

Bloggen om nettet

Overvejer du en coaching uddannelse?

Overvejer du en coaching uddannelse?

I tvivl om hvad du skal? Måske er coach-uddannelsen noget for dig.

De fleste mennesker har været det sted i livet, hvor tvivlen om karrierevalget melder sig. Vi lever i et land, hvor der er et utal af forskellige uddannelsesmuligheder. Det er næppe noget man kan tillade at beklage sig over, men det besværliggør alligevel den proces det er at vælge karriere. Når der er så mange muligheder synes det svært at vælge én ud, og man vil så nødig vælge forkert. www.Polonius.dk Så det er nemt at blive ubeslutsom. Hvis du står i denne situation og kan nikke genkendende til ovenstående, følger her lidt info om en uddannelse du måske ikke har hørt om endnu. Hvem ved – måske er det noget for dig. personligudvikling.info

Tag din fremtid i egne hænder – og hjælp derigennem andre til at gøre det samme

En coach har til opgave at coache andre. Mere konkret handler det om, at hjælpe sin klient til at han eller hun ønsker og samtidig hvad der eventuelt forhindrer denne person i, at opnå dette mål. Herefter er det også coachens opgave at motivere den pågældende person, og så godt som muligt at hjælpe vedkommende til at opnå målet. Hvis dette lyder tiltalende, er en coach uddannelse måske lige noget for dig. At blive i stand til at coache andre effektivt, kræver selvfølgelig nogle kompetencer. Først og fremmest er det vigtigt, at du lærer at hvile i dig selv. Derudover skal du se muligheder og være opmuntrende samtidig med, at du optræder som en skarp iagttager. Alle disse kompetencer vil blive skærpet på en coach uddannelse.

Coaching ved hjælp af NLP

Mange coaches vælger at tage en NLP uddannelse. NLP står for Neuro Lingvistisk Psykologi, og beskæftiger sig med videnskaben at skabe det bedst mulige. Hvis dette lyder tiltalende, bør du overveje at blive coach med en NLP uddannelse. Det vil åbne mange døre på din fremtidige karrierevej.