Pages Navigation Menu

Bloggen om nettet

Nyd musik til trods for udfordringer

Klassisk musik, rock and roll, techno eller hip hop. Alle har vi vores egne præferencer, men langt de fleste af os elsker at nyde en eller anden form for musik. Musik og lyde generelt består af vibrationer, som øret opfanger og hjernen derefter fortolker. Det er dog ikke alle der er så heldige at kunne nyde musik eller rolige lyde fra naturen. Nogle mennesker fødes med nedsat hørelse eller er helt døve. I Danmark er der i dag 800.000 danskere der har nedsat hørelse. Det betyder at der er en lille million danskere der har svært med at nyde de forskellige lyde og musik.

De bedste høreapparater

Det er dog ikke verdens undergang ikke at have perfekt hørelse. Der findes forskellige løsninger. Hvis man er døv, kan man stadigvæk kommunikere, bare med et andet sprog, nemlig tegnsprog. Hvis man har nedsat hørelse, kan man derimod få alle mulige forskellige høreapparater fra Beltone. De findes i alle regnbuens farver og flere forskellige størrelser. Der findes dem man putter i øret og dem, der ikke ses særlig tydeligt bag øret. Teknologien bliver kun bedre og mere avanceret inden for høreapparater. Der findes i dag micro høreapparater, som næsten ikke kan ses, og har alle mulige moderne muligheder.

Forbind dit Apple produkt til øret

Høreapparater er blevet så avancerede at de kan forbindes trådløst til din iPhone, iPod eller iPad. Det betyder at dit høreapparat kan bruges som trådløse høretelefoner, og man kan endda modtage opkald og høre musik direkte fra sit Apple produkt. Ligesom med musikken, har alle sin egen smag. Det er blevet indarbejdet i høreapparaterne således at man kan vælge en farve der matcher ens smag og livsstil. Man behøver derfor ikke at gå rundt med et kæmpe stort høreapparat bag øret. Man kan med moderne teknologi gå rundt med et moderigtigt apparat tilegnet til ens smag og behag.