Pages Navigation Menu

Bloggen om nettet

Ny sportsgren

Nu har min veninde og jeg snakket om at starte til badminton i længere. Egentlig har vi gået til volleyball i mange år sammen, men nu er det ligesom om, at vi begge to godt kunne tænke os at prøve noget nyt. Og så synes vi badminton kunne være sjovt. Der kan vi nemlig godt være dårlige, mod hinanden, og samtidig sociale med de andre i klubben. Det er nemlig også noget af det der er vigtigt for mig, når jeg dyrker sport. Jeg kommer der i lige så høj grad for det sociale.

Fik vejledning til nyt udstyr

Men da hverken min veninde eller jeg havde ketcher eller fjerbolde, måtte vi jo ud og investere lidt for at være klar. Vi var begge enige om, at vi ikke skulle have en alt for dyr ketcher, i hvert fald ikke indtil end før vi vidste om det var noget for os at spille badminton. Fjerbolde kan man jo altid bruge, om man skal spille for sjov eller rigtig. Men i butikken blev vi mødt af en rigtig sød fyr, som gav os råd og vejledning i forhold til, hvilken ketcher vi skulle købe. Og så fordi vi begge skulle have en, smed han også et rør med fjerbolde oven i hatten.

Spændt på første træning

Når nu tøjet, udstyret og det hele var på plads, var der jo ikke meget andet for, end at vente på det blev mandag, så vi kunne starte til badminton med fjerbolde, ketcher og hele mole tjavsen. Jeg må indrømmede at jeg glædede mig helt vildt. Også på at se hvad klubben var, og hvad det var for nogle typer, som spillede der. Men uanset hvad er jeg sikker på, at det nok skal blive rigtig sjovt, og at min veninde og jeg nok skal få mange gode timer til at gå i den hal.