Pages Navigation Menu

Bloggen om nettet

Markiser giver lys til hjemmet

Markiser giver lys til hjemmet

En markise er en solskærm af kraftigt stof, som kan monteres fast på et hus eller rulles ud. Markiser kan forandre et hjem. Markiser en kilde, som giver lys til hjemmet. Med en markise kan du slippe lyset ind eller holde det ude.
Du kan også skabe ekstra rum eller udnytte dine rum lidt bedre. Terrasse markiser kan for eksempel skabe et fleksibelt uderum, som man selv bestemmer hvornår man vil køre det ind eller ud. Det afhænger alt af dine ønsker og behov.

Markise til terrassen

En markise til terrassen kan skabe den perfekte ramme om dit uderum i terrassen. Den beskytter mod sol og regn. Markiser kan fås i mange modeller, og med motor, men også med håndsving.

Markise til altanen

Altanen er et åndehul, når man bor i lejelighed. Derfor kan en altanmarkise være med til at skabe et hyggeligt miljø, og forlænge perioden på året, hvor du opholder dig udenfor. Det vil typisk være sommersæsonen.
Udover at skabe en hyggelig atmosfære, holder altanmarkisen også temperaturen nede på de varme sommerdage- og aftener.

Markise til vinduerne

Vinduesmarkiser kan findes både i elegante og billige udgave. En vinduesmarkise hjælper med at opnå et behageligt indeklima. Derudover beskytter markisen også dit interiør mod solens varme stråler. Markise til vinduer kan fås både med motor men også med håndsving.

Du kan købe markiser hos Profil Markiser. Profil Markiser har et stort udvalg af markiser. Se mere på www.profilmarkiser.dk

Om Profil Markiser

Profil Markiser har produceret markiser i over 20 år. Profil Markiser producerer kun markiser efter ordre, og derfor efter kundens egne, specielle ønsker og behov. Profil Markiser går meget op i kvalitet og nøjagtighed, du vil derfor aldrig gå på kompromis med kvaliteten, hvis du køber dine markiser hos Profil Markiser.