Mad til sjælen

What the hell…
Dette er hvordan man betenger den følelse der rammer masser af mennesker hen over julen. Nærmere bestemt ‘What the hell-effekten’, som sætter ind når man har taget den først bid flæskesteg til den første julefrokost. Der ved hjernen godt hvordan landet ligger. Den kan udemærket godt forbinde julefrokosterne og familesammenkomsterne som hen over efteråret er sneget sig ind i ens kalender, med hvor godt den forbendede julemad smager. Og så ved hjernen også godt at kampen er tabt på forhånd. Alle de kilo man arbejde for at smide med pinefulde regnvåde løbeture, og slankekure der fik en til ut føle sig som beboer i et u-land, ved hjernen godt er tabt. Der er tale om en total kapitulation, hvor man simpelthen erkender at det vil gøre mere skade end gavn på ens sjæl at modsætte sig fadets fristelser, og der for siger hjernen ‘what the hell’ og går ombord i et hedonistisk orgie af svin, vin, fedt og snaps.