Pages Navigation Menu

Bloggen om nettet

Løsningerne til et godt indeklima

Løsningerne til et godt indeklima

Løsningerne til et godt indeklima

Et godt indeklima er alfa og omega i ethvert hjem. Der kan være mange årsager til at indeklimaet er dårligt, men så snart der tages hånd om det og der blivet fundet en løsning, kan det gøre rigtig meget for at opholde sig i hjemmet. Har man været udsat for en fugtskade, kan dette har stor påvirkning på indeklimaet. Der kan også være decideret mangel på ren luft uden partikler som generer allergikere. Eller manglende varme i enkelte rum. Alle løsninger på dette kan man finde hos

Allergi mod pollen eller andre partikler

En luftrenser har meget stor betydning for specielt allergikere som nemt generes af partiklerne i luften. En luftrenser kan gøre luften frisk og rense for partikler såsom pollen, så man kan holde ud at være indenfor. Det er særligt om sommeren, at man kan komme til at slæbe pollen og støv partikler med indenfor, specielt fordi vinduer og døre er ofte åbne og luftrenseren kan derfor være en nødvendighed.

Mangel på varme i kolde perioder

Temperaturen i hjemet har også en reel indflydelse på indeklimaet. Et godt indeklimaet er nemlig kombinationen af den rette temperatur og frisk luft. Nogle rum kan have mangel på radiator eller anden form for varme, og der kan derfor opstå et behov for ekstra varmeløsninger i huset op til de kolde årstider såsom en elradiator. En elradiator kan være en rigtig god supplerende løsning til den resterende varmekilde i huset. Den er nem at installere, da det blot kræver en stikkontakt som elradiatoren sættes til. Så snart elradiatoren er sat til, vil den varme med det samme.

Fugt efter vandskader

Fugt i huset kan opstå af forskellige årsager. Enten er der reelt set dårligt isoleret fra yderste mur og indtil værelsets vægge, eller også kan der være gået hul på et vandrør, som har forsaget en oversvømning af f.eks. kælderrummet. I disse tilfælde kan der komme mug og skimmel på vægge fordi den høje mængde fugt i rummet ikke er fjernet. Her kan en affugtere være en god løsning, da en affugter filtrerer fugten fra i en beholder.