Pages Navigation Menu

Bloggen om nettet

Konference med sikker succes

Konferencecenter med omtanke

Nogle arrangementer kan være svære at huse enten på privat grund eller i virksomheden. Hvis der så oven i købet kommer mennesker fra hele landet eller en bestemt landsdel, så kan det være nærliggende at kigge efter et messe- eller kongrescenter. Compass Congress Center, der ligger ved Rødekro i Jylland, huser det hele. Der er mulighede for messer, konferencer, foredrag, koncerter, markeder og private fester. De 5000 kvadratmeter dækker over mange forskellige muligheder. Der er de helt store haller med plads til 2000 mennesker, og så er det den lille sal med plads til 40 mennesker. Ydermere rummer centeret også et lille mødelokale. Compass Congress Center tilbyder totalløsninger. De har et større køkken, der kan tilbyde noget for enhver smag, og tager også mod specielle ønsker. På tekniksiden er der i alle lokaler installeret trådløst internet, AV- og IT-udstyr. Centerets teknikere kan rådgive om yderligere behov, og de hjælper gerne med at finde en god løsning. Her er tale om Sydjyllands mest moderne konferencecenter.

Forskellige pakkeløsninger

Hos Compass Congress Center kan man enten få det hele specielt designet eller vælge en af deres mødepakker. Læs mere mere om mødepakker her. CCCenter tilbyder også en konferencepakke. En mødepakke kan tilrettes mødets rammer. Der er mødepakker til formiddagsmøder, dagsmøder, heldagsmøder samt aftenmøder. Der kan selvfølgelig rettes til i pakkerne, og specielle ønsker modtages også. Med deres slogan “I skal bare invitere gæsten – så klarer vi resten” siger de rigtig meget om, hvad det er for en service, man kan forvente sig, og det giver en form for tryghed.

Kom langvejs fra

Til store arrangementer kommer der sædvanligvis mennesker langvejs fra. Derfor er der også plads til 600 biler på p-pladsen lige uden for. Tæt på Compass Congress Center ligger Hotel Røde-Kro, der har historie helt tilbage til 1649. Stedet er dog alt andet end faldefærdigt, men emmer af hygge og omsorg. Alternativt er der forskellige muligheder for Bed & Breakfast i nærheden, hvis man ikke vil køre langt efter festen. Det er dog langt fra alle arrangementer, der kræver overnatning.