Pages Navigation Menu

Bloggen om nettet

Køb ting og ydelser til din bil online

Køb ting og ydelser til din bil online

Nu kan man købe ting og ydelser til peugeot og citroen online på http://aunetto.dk/. Der er også mulighed for at få service i deres værsteder i Kolding og Herning. Det startede i 2010 hvor deres to stifter startede med reparation af peugeot og citroen i deres værksted i Herning. De har begge to mange års erfaring og vil gerne gøre det nemmere for folk at få repareret deres biler. I 2012 åbnede de deres værksted i Kolding som også kan lave alle former for reparationer på peugeot og citroen.

Book en tid online

De har et særligt tilbud, hvor du kan book en tid til din bil online. Du kan finde deres kalender på deres hjemmeside og se hvornår de har tid til at booke en tid med dig. Efter du har fundet en tid i deres kalender som også passer godt med dig, kan du booke den tid. De har åben døgnet rundt, derfor skal du ikke tænke på deres åbningstider – du kan altid finde et tidspunkt til service der passer perfekt til dig.

Køb biler hos dem

På deres hjemmeside kan du også finde et stort sortiment af biler som du kan købe hos dem. Det er meget overskueligt at finde på deres hjemmeside og du kan allerede der se pris og model. Hvis der er brug for det, kan du også få finansiering hos dem. De tilbyer også en bilforsikring gennem et andet firma, det gøre det meget nemmere for dig. Der er også mulighed for erhvervsleasing – du kan finde meget mere om dem på deres hjemmeside. Deres hjemmeside er nem at bruge og du kan købe ting og ydelser til din bil på deres hjemmeside. Det har aldrig før været så nemt at finde det man har brug for. Hvis du allerede har købt en bil hos dem, kan du også bruge deres værksted i Herning eller Kolding til at få hjælp til den, hvis der skulle være brug for det. De er altid klar til at hjælpe dig hvis du skulle have brug for det eller har nogle spørgsmål.