Pages Navigation Menu

Bloggen om nettet

Kæmpestort udvalg af kontorinventar

Er du på udkig efter kontormøbler, finder du et stort udvalg hos Kontorzonen. Se udvalget her

Kontorzonen har et alsidigt udvalg af hæve-sænkeborde, skriveborde og kontorstole, både til virksomheder og private.

2Kontorstole

Hos KontorZonen finder du altid et stort udvalg af stole, specielt kontorstole, men her er også et bredt udvalg af konferencestole. Firmaet er særligt leveringsdygtige i brugte stole, hvilket giver dig mulighed for, at opnå store besparelser, når du køber stole hos Kontorzonen. På trods af de favorable priser bliver der dog ikke gået på kompromis med kvaliteten – så når du køber brugte stole hos Kontorzonen, kan du være sikker på at du får kvalitet for pengene.

Skriveborde

Kontorzonen forhandler alt indenfor skriveborde,heriblandt hæve sænkeborde. Her kan du finde borde i alle størrelser, kvaliteter, design og typer – og brugte som nye. Vi tilbyder mange forskellige former for borde, eksempelvis har vi et bredt udvalg af både elborde og hæve-sænkeborde. Køber du et brugt bord, kan du opnå store besparelser i forhold til at købe et nyt – til og med uden at gå på kompromis med kvaliteten og holdbarhed.

Kig forbi Kontorzonens hjemmeside og se det store udvalg af kontorinventar. Du finder her et overblik over alle deres varer, og her kan du også finde udvalget af de nyeste varer. Har du spørgsmål eller sidder du med specielle ønsker, kan du enten komme ind i den store fysiske butik i København, eller du kan ringe til dem. De står altid til rådighed for en samtale, hvor i sammen kan finde ud af hvad jeres virksomhed søger af inventar. Nyt inventar kan leveres meget hurtigt, hvor brugt inventar afhænger af hvad der er i sortimentet på dagen.

Kig forbi og lad dig inspirere, hør hvad Kontorzonen kan gøre for dig og din virksomhed og Se udvalget her af kontorinventar.