Pages Navigation Menu

Bloggen om nettet

ICloud: Tag det hele med, når du tager afsted

ICloud: Tag det hele med, når du tager afsted

iCloud er en lagrings og computer tjeneste, tilbudt af Apple. iCloud kan forbinde dig og dine Apple-enheder på de mest fantastiske måder. Med iCloud bliver der sørget for, at du altid har de seneste versioner af dine ting. Det kan for eksempel være vigtige dokumenter fra eksempelvis arbejdet eller studiet. Eller det kan være applikationer, noter og kontakter. Uanset hvad det er, så har du det lige ved hånden med iCloud.
Med iCloud-enheden kan du også meget nemt dele filer. Du kan for eksempel dele billeder, kalendere, placeringer og meget mere. Dette kan du dele med venner, familie, kæresten eller hvem end du ønsker, at dele filerne med. I tilfælde af at du skulle miste din enhed, så kan du få hjælp af iCloud.

Med iCloud drive har du friheden til at arbejde med de filer eller dokumenter, på den enhed, som du ønsker, når det passer dig. Du kan med iCloud drive gemme alt det du laver, f.eks. præsentationer, regneark, PDF-filer, billeder, WORD dokumenter og meget mere. De kan alle være tilgængelig på dine andre enheder, såsom Mac, PC, iPhone, iPad, Ipod touch m.m.