Pages Navigation Menu

Bloggen om nettet

Hvem arrangerer jeres firmafest?

Hvem arrangerer jeres firmafest?

Når man som virksomhed har valgt at der skal afholdes et brag af en firmafest, hvor begynder man så? Man kunne for eksempel starte med at kontakte et event-bureau der netop specialiserer sig i at arrangere og afholde firmafester, receptioner, jubilæer, konferencer og simpelthen events af enhver art.

Det kunne være en god måde at tage presset af virksomheden, simpelthen at udlicitere firmafest-opgaven til nogen der virkelig lægger hjerte og sjæl i arrangementet, så ledelse og medarbejder kun skal tænke på at nyde og ikke yde.

I denne tid hvor julefrokosterne er over os, er det fuldstændigt oplagt at kontakte et event-bureau som for eksempel impactgroup.dk. Disse eventbureauer er dygtige til deres håndværk, og kan styrke virksomhedens image ved deres professionelle håndtering af fester og sammenkomster af enhver art.

Et event-bureau sørger for at fungere som tovholder, lave en plan i samarbejde med kunden, og samle alle leverandørerne under én paraply, og i sidste ende for at festlighederne løber af stabelen som planlagt. En planlægning kan ske på ganske kort tid, hvis dette er nødvendigt, man behøver blot at ringe til sit event-bureau med sin idé, og så sørger de servicemindede medarbejdere for resten. Projektledelse og planlægning er det de gør i, og den distræte leder er i absolut de allerbedste hænder her. Budgettet og styringen og overholdelsen af dette, sørges der også for, så udgifterne ikke løber løbsk – der er styr på tingene gennem hele processen.

Man kan tit opnå et helt gratis indledende møde, der kan give en idé om hvad det er man betaler for når man investerer i et event-bureau til at afholde sin firmafest. Her kan man få svar på sine spørgsmål og få et eksempel på et blueprint over en projektplan.