Pages Navigation Menu

Bloggen om nettet

https://grogreen.dk/

https://grogreen.dk/

GroGreen

GroGreen er en virksomhed, der via planteskoler og havecentre sælger økologiske og miljøvenlige haveprodukter. Hvert produkt er særligt udviklet til et bestemt formål, om det er blomsternes farve, planternes holdbarhed eller jordens mikroliv og flere af GroGreens produkter bruges også af professionelle, på f.eks. golfbaner og hos anlægsgartnere. GroGreen har stort fokus på bæredygtighed og udvikling af naturlig havepleje. De, der bruger GroGreens haveprodukter, kan glæde sig over en miljøvenlig oase, hvor hele familien roligt kan spise løs af havens frugt og grønt.

Udover at være en salgsvirksomhed, rådgiver GroGreen også om havebrug til private, såvel som om grønne anlæg, f. eks. golf- og fodboldbaner.

Gødning

Gødning kan være en god idé, hvis man vil give sine planter den bedste pleje og betingelser for at vokse og blomstre. Men gødning kan også skade jorden og planten, så det er vigtigt at undersøge og købe den rigtige gødning til den konkrete plante, hvad end det er en prydplante eller grøntsager. GroGreens gødning er designet til at styrke mikrobakterier og insekters liv i jorden. Når du plejer miljøet i haven, øges biodiversiteten og planterne vil trives bedre. Det hele gøres på en miljøvenlig og bæredygtig måde.

GroGreen har almindelig gødning til haver samt specifikke produkter specielt til roser, surbundsplanter, grøntsager og flere andre typer planter og forhold, f.eks. havedamme. De medfølgende anvisninger er nemme at følge og produkterne er nemme at bruge. Hvis du er i tvivl om, hvilket produkt du har brug for, så skriv til en af medarbejderne, som gerne guider dig på vej.