Pages Navigation Menu

Bloggen om nettet

Her er drømmeforlovelsesringen til din kæreste

Her er drømmeforlovelsesringen til din kæreste

Her er drømmeforlovelsesringen til din kæreste

Den største kærlighederklæring man kan give sin udkårne er ved at frie til hende. For mange kvinder er forlovelsen og brylluppet en meget stor begivenhed og der må derfor også gerne gøres lidt ekstra ud af det. Når man vil fri til sin kæreste, er der faktisk ikke mange faste traditioner i Danmark. Det mest almindelige er dog ringforlovelse, hvor kvinden eller begge personer får en ring på som symbol på forlovelsen.

Når du skal fri til din kæreste, skal du først og fremmest have fat i en ring til hende. Et af de meget populære og klassiske ringe er en alliancering. En alliancering er en klassisk ring som har isat en eller flere diamanter på række. Vil man senere hen gerne tilføje en ekstra diamant i ringen, kan man så gøre dette. Man kan få en alliancering i forskellige metaller såsom hvidguld som er noget af det mest eksklusive med brillanter i.

Vil du gerne have at I begge skal bære en ring kan man sagtens finde en ring som matcher til mænd og kvinder hver for sig.Man kan finde ringsæt som matcher hinanden eller man finder en ring som er mere individuelle i stilen.

Forlovelsesringe kan være i forskellige metaller som f.eks. sølv, titanium eller guld. Her findes der ikke nogen faste traditioner. Nogle vælger sølv som symbolet på forlovelsen og vælger vielsesringe i guld til selve brylluppet. Mens andre gerne vil have forlovelsesringe i guld eller hvidguld og beholde dem som vielsesringe til brylluppet. Det er helt op til jer, hvordan I helst vil gøre det.

Nogle vælger at kombinere flere metaller i en ring, man også vælge børstet metal, eller blanke overflader. Man kan kombinere sølv med guld i ringen. Mange smykkedesignere laver i dag også mange kreative designs, hvis det skal være lidt anderledes.