Pages Navigation Menu

Bloggen om nettet

Her er de nyeste trends i boligindretningen

Her er de nyeste trends i boligindretningen

Her er de nyeste trends i boligindretningen

Leder du efter lækkert interiør til boligen, skal du tage et nærmere kig på Housedoctor. Housedoctor er en interiørvirksomhed som laver boligtilbehør, møbler, brugskunst og lamper i en kreativ og moderne stil. Firmaet er dansk og er blevet stiftet af et søskendepar og stilen er både provokerende, personlig og ikke for formel. Leder du efter en forhandler, skal du besøge Moodings.com som har mange af housedoctors produkter i sortimentet.

Stiltrends i 2016 for boligindretningen

Stilen i 2016 kommer til at blive præget meget af de grønne farver og med fokus på naturlige elementer. Dette afspejles også i Housedoctors produkter som er en blanding af metaller, tekstiler og træ. Man kan finde lækre vaser i støvet grøn. Derudover bliver mørke farver også et hit i boligindretningen. Også guld og metaller forbliver et hit som vi så det i 2015. F.eks. forhandler Moodings.com housedoctor lampe som er i guld og mørke metaller, der afspejler netop denne trend. Det bærer i høj grad præg af de kulturelle og eksotiske mønstre. Find dit housedoctor tæppe her.

Udover boligtilbehør, kan man også finde en række lækre tekstiler og tæpper. Et Housedoctor tæppe kan f.eks. findes i forskellige fine eksotiske mønstre og i flere forskellige sarte farver. Tæpperne er med frynser og findes i forskellige størrelser. De passer perfekt ind til stuen ved sofabordet eller spisebordet. Derudover forhandler Moodings.com også lækre plaider og puder til at pynte sofaen og skabe rammerne for hyggen.

Hos moodings.com kan du finde mærket under brands, og du kan ligeledes også se hvilke produkter der er særligt populære lige nu. Vil du gerne have de bedste tilbud og nyheder, kan du med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet. Levering er gratis hvis du vælger pakkeshop eller swipbox, eller ønsker levering til firmaadresse. Derfor skal du ikke bekymre dig om ekstraomkostningerne.