Pages Navigation Menu

Bloggen om nettet

Gør haven et dejligere sted at være

Gør haven et dejligere sted at være

Gør haven et dejligere sted at være

Haven er et vigtigt sted for mange husejere. Den er ofte centrum for ren afslapning, eller en hobby såsom havepleje. For nogle kan haven både være en fryd at have, men også ren arbejde. Det kræver vedligeholdelse, men det kræver også at haven er udnyttet mest optimalt for at man kan have glæde og gavn af den. Leder du efter en anlægsgartner som kan give dig gode tips og måske lidt inspiration til haven, kan det være med til at gøre en stor forskel.

Mange anlægsgartnere har en meget bred erfaring. Det vil sige, at de har arbejdet med mange forskellige områder lige fra opsætning af hegn til topkapering af træstammer. At være anlægsgartner er lidt som at være en ingeniør. Det kræver ordentlig planlægning og styring af proces for at kunne anlægge og konstruere en have, som giver familien det de ønsker.

Visse opgaver kan man også være hårde at udføre eller lysten kan rent ud sagt slet ikke være der, hvor det derfor kræver professionelt hjælp til selve haveplejen.

Visse opgaver i haven kræver decideret ekspertisehjælp for at kunne blive udført. Dette gælder især fældning af træer, hvor man risikerer egen sikkerhed og helbred. Derfor er det altid en god idé at kontakte en anlægsgartner når det drejer sig om at fjerne et træ i haven.

Der kan være flere årsager til at træet skal fældes. Det kan være af sikkerhedsmæssige årsager på grund af uvejr, eller fordi den skygger eller står i vejen for en masse sollys til haven. I sådan et tilfælde vil en anlægsgartner kunne træde hurtigt til. Er træet svært at komme til kræver det topkapering. Dette vil sige at træet skæres ned ovenfra først, hvorefter man kan fælde selve stammen. Topkapering er som tidligere nævnt ikke noget man skal rode sig ud i selv. Anlægsgartnere har nemlig alt sikkerhedsudstyr og vogne til oprydning af grene og stammen.

Hos Kejser3.dk finder du mere om