Pages Navigation Menu

Bloggen om nettet

Gammelsmart

Gammelsmart

Garn var engang meget moderne og der var ikke den pige som ikke kunne finde ud af at strikke et halstørklæde, hvis ikke en flot sweater. Man strikkede alt man gik i og man strikkede til hinanden. Folk gik rundt med unikke mønstre og kreative designs, hvor man i dag alle går rundt i de samme mærker og ser ned på dem der gør det lidt anderledes. Det er på tide vi laver om på den holdning og begynder at gå i vores eget igen. Noget de andre ikke bare kan gå ned og købe, men bliver nødt til at lave, hvis de vil have det.

Garn er jo ikke ligefrem svært at få fat så gå ned og køb garn lokalt og tag en stak forskellige farver med hjem. Mon ikke man kan lære det hvis man faktisk prøver på det og giver det en chance. Måske var det nok nemmere i gamle dage da alle kunne strikke og man bare kunne spørge sin mor om hun ville lære fra sig, men i dag kan man til gengæld finde instruktioner om garn online og se videoer hvor der bliver strikket og enda helt uden at blive uvenner med mor når man ikke rigtig kan finde ud af det.

Tag afsted, køb garn, kom igang, få et flot resultat og bær stolt dit skæve halstørklæde til du er færdig med det næste, lidt bedre resultat.Man kan kun blive bedre af at øve sig og lige pludselig står du med et helt klædeskab fyldt med alverdens ting og sager. Og garn kan jo ikke kun bruges til halstørklæder og sokker. Nej, du kan strikke hvad som helst nu. Alt fra sweaters til pudebetræk til tæpper og babyhuer. Man skal bare gå på internettet og finde en opskrift på det man gerne vil strikke, og så skal man følge den opskrift. Man kan endda strikke T-shirts, som gør op med at strik hører vinteren til. Det ser utrolig smart ud og kan fungere som en overgang mellem sommer og vinter hvis den er for varm til at bruge hele sommeren. Men det er også nemt med strik at bestemme hvor varmt det er. Man kan nemlig regulere måden man strikker på. Men før alt det er første punk stadig: køb garn