Pages Navigation Menu

Bloggen om nettet

Find de bedste ergonomiske produkter

Sidder du en masse timer på dit arbejde, er det utrolig vigtigt at du sidder godt, og det kan du gøre med ergonomiske møbler fra Reick kontormøbler. find ergonomiske møbler her

Reick har et rigtig stort udvalg af behagelige og ergonomiske produkter, og her kan du helt sikkert finde den rigtige knæstol for dig.

En kontorstol har stor betydning

En funktionel kontorstol betyder alt for din hverdag, når du bruger det meste af dagen ved et skrivebord. Den skal kunne justeres korrekt og være behagelig og ergonomisk bygget, så du får den bedste komfort og kan holde en korrekt siddestilling. Udover det, er det også lækkert med et smukt design på arbejdspladsen, så din kontorstol passer ind i resten af arbejdspladsens indretning.

Reick Kontormøbler har et stort udvalg af kvalitets skrivebordsstole til dit kontor. Der er klassiske modeller uden armlæn og mere ergonomiske modeller med høje armlæn og nakke- og lændestøtte samt sadelstole, benhvilere og knæstole. Udvalget rummer derfor kontor stole til ethvert behov.

Kinnarps kontorstole

Kontorstole fra producenten Kinnarps, er ergonomiske og af høj kvalitet. Her får du en god kontorstol, som du kan sidde på i mange timer hver dag. En stol, der er med til at give dig den rette holdning – og ikke mindst, passer på din krop, så du undgår fastlåste arbejdsstillinger med efterfølgende smerter i ryggen, lænden og skulderen. Stolen har et ryglæn som er nem at indstille i højden, så du får den helt rigtige støtte i ryggen. En vippefunktion, der er også er med til at holde kroppen i bevægelse, som ergoterapeuter anbefaler.

Hos Reick Møbler finder du et stort udvalg af ergonomiske møbler. Du finder bl.a. kontorstole med og uden armlæn, nakkestøtte, i mange forskellige materialer, med og uden polstring, samt komfortable knæstole.