Pages Navigation Menu

Bloggen om nettet

Drop iPad’en og få dine børn ud og leg!

Drop iPad’en og få dine børn ud og leg!

Vi lever i et samfund, som i høj grad er påvirket af den teknologi, som kan finder efterhånden overalt! Børn er tilbøjelige til, at sidde med sin ipad, computer eller lignende i stedet for at komme ud i naturen og får frisk luft og, vigtigst af alt, motion.

Dette er gældende for børn helt ned i den spæde alder. Altså spædbørn, som nærmest får integreret teknologi og app’s ind med modersmælken. Det vil altid være en stor diskussion hvorvidt dette er forkert eller okay. Nogen vil nok mene, at det er med til at tildele ny viden til vores børn gennem lærerige app’s og spil. Med kun en kort søgning i AppStore eller i GooglePlus – så er det nemt at finde millioner forskellige app’s til børn, hvor de kan lære og lege imens. Andre vil mene, at det er spild af tid, og at børn har godt af, at komme ud og lege grundet det fysiske aspekt men også grundet det sociale. Leg er med til at skabe venskaber og sjove oplevelser blandt børn – dette er måske ikke så gældende når børn sidder indenfor og er isoleret med sin iPad.

Selvom børn ikke nødvendigvis ikke behøver noget fysisk legetøj for at have det sjovt – så kan legetøj være et godt værktøj/motivation for at få dem igang og aktiveret. Hvis man har et barn, som kke er vandt til at lege så kan det være en god overtalelsesmetode når man har noget fysisk til at aktivere dem!

Man kan få millioner af forskelligt legetøj overalt. Både i specifikke legetøjs forretninger men også små butikker eller bare det lokale supermarkedet. Et godt bud kunne være hjemmesiden: netgiraffen.dk. Her kan du blandt andet købe en sjove ‘gåbiler’ (Køb gåbil her), som kan være sjovt for spædbørn. Dette kan også være lærerigt da det kan hjælpe dit barn til at lære og gå.

Så skynd dig at holde en pause fra teknologien og kom ud og leg!