Pages Navigation Menu

Bloggen om nettet

Brugskunst til dit hjem

Brugskunst til dit hjem

Det kan være meget sjovt at indrette hjemmet, men det kan også nogle gange være svært at finde alle de ting man drømmer om til at pynte med. Der er mange der ønsker unikt brugstkunst, men synes det er svært at finde til en god pris. Hvis du gerne vil finde dansk smykkekunst, kan du bruge linket til at finde det, samt smukt brugskunst. Denne butik havde sin opstart midt i 90’erne, men af forskellige årsager har den været på ‘standby’ i nogle år. Nu er den heldigvis åben igen og vil gøre alt for at hjælpe dig med at finde det du leder efter. Deres hjemmeside er meget brugervenlig og hvis du har nogle spørgsmål, kan du skrive til dem og få hjælp.

Dansk smykkekunst og meget mere til dit hjem

Det er ofte de små detaljer der giver hjemmet et specielt præg, og derfor er det vigtigt at man finder noget unikt. På denne hjemmeside kan du finde alt fra dansk smykkekunst til boligindretning og meget mere. Du kan finde anderledes brugskunst og interiør som er anderledes og unikt, du kan finde spændende ting i deres butik, bl.a. lysestager, skjulere, krukker, lanterne og meget mere. Hvis du også ønsker at finde noget til at indrette din have eller terrasse med, kan du også finde mange smukke ting på deres hjemmeside.

Besøg deres butik

Selvom de primært bruger deres hjemmeside til at sælge deres produkter, er det også muligt at besøge deres butik. Deres butik ligger i Strib ved Middelfart og har åbent i weekenderne. Du kan besøge deres butik for at se på alle deres produkter, de har et stort sortiment af smukke buketter, brugskunst, boligtilbehør og meget mere. Du kan også bestille nogle buketter inden du besøger forretningen, så de er klar til når du kommer. Du kan også bruge deres hjemmeside til inspiration til dit eget hjem, og finde smukke ting til at indrette det med.