Pages Navigation Menu

Bloggen om nettet

Badeland på dit badeværelse i et badekar

Badeland på dit badeværelse i et badekar

En beskrivelse af badekar

Man skal til at bygge nyt badeværelse, og man skal bruge et badekar, men man ved ikke rigtigt hvordan man skal finde det rigtige, der er en del ting at holde øje med Læs mere her. Det er ikke alle mennesker, som har et badekar, men dem som har det er meget glade for det, da det føles mere afslappende end at stå i en brusekabine.

Der er nogle gode råd, at følge når man køber badekar, og de råd er : husk at tænke over at karret skal se godt ud i rummet, og at det ikke skal se malplaceret ud, sørg for at der stadigvæk er nok plads i karret, så man ikke føler sig “for stor” til det, at firkantede badekar passer bedst ind i hjørner, og at de runde ikke ser så underlige ud når de står lidt fra et af hjørnerne i badeværelset.

Man kan bruge et badekar ligeså tosset, man vil men man skal huske at fjerne kalken fra det en gang imellem, for at optimere levetiden. 4/10 danskere har et badekar, og 9/10 af dem siger at det er fantastisk, og at de ikke kan leve uden. Den 1/10 som svarede at de ikke var glade for deres badekar, sagde at det var fordi det tog længere tid at fylde op, end at tog at tage selve badet, de siger så også at det i nogle situationer er okay, når man fx er kommet hjem en fredag aften, og bare skal slappe maks af.

Nogle mennesker har endda, kæmpe spabade på deres badeværelse, og de siger at det er alt for besværligt at gøre rent, og at det ikke er prisen værd, og at de hælder mere til at bruge deres badekar. Man kan godt sige at det er meget individuelt, om man kan lide at bade i et badekar eller ej, eller om man syntes det tager lidt for lang tid. Så hvis man ikke har et badekar, kan man godt anbefale det, da så mange mennesker er glade for deres badekar, og at de aldrig ville gå tilbage til at bruge en normal brusekabine.