Pages Navigation Menu

Bloggen om nettet

At rejse er at leve

Så kan det ikke vare længe. Snart regner man med , at der igen bliver åbnet for at man kan rejse ud i den store spændende verden. Møde nye kulturer og se nye lande. Være sammen med andre unge danskere, med lysten til at rejse og lære sig selv bedre at kende. Ved højskolendk er der basis for at man igen kan komme ud at rejse. På programmet er efterårsrejser, for der forventes, indtil videre, at når man når til efteråret, at der kommer mere normale tilstande, i forhold til at rejse ud. Ved höjskolendk kan man vælge mange spændende destinationer, som er udformet som pakkerejser. Det kan fx. Caribien, Hawaii og Mexico eller hvad med Indien, Nepal, Thailand og Sri Lanka.? Mulighederne er mange, og man kan sammen med sin familie og venner finde ud af , hvilken rundrejse der passer bedst til ens egne behov. Tjek https://www.hojskolendk.dk/ for mere info om destinationerne, og spørgsmål i relation til selve rejseforløbet.

At kende sig selv

Der arbejdes under rejsen på, at give de unge muligheden for at påtage sig det ansvar, der ligger i at skabe sig det liv, man selv drømmer om. At man får bedre selvværd og selvaccept, sådan at man senere står stærkt i at være netop sig selv. Dermed at man får nogle forudsætninger, for at kunne begå sig i livet, når man kommer hjem fra rundrejsen.
Derudover er der fokus på, at fællesskab gør verden til et bedre sted, og at de unge undervejs også får knyttet tætte bånd til hinanden. At kunne udfordre hinandens komfortzone er også et formål med rejsen, således at man senere i livet, kan se det som noget naturligt, at det er godt at komme ud af sin komfortzone.
Sådan kan rejser ved højskolen.dk være en oplevelse for livet, og give en nogle life skills man kan bruge i resten af ens liv. For vi har både brug for at rumme både det sårbare og de robuste evner i livet. Carpe Diem.